Mat och Tilltugg
Mat och Tilltugg
”Många av våra öppna utbildningar förlägger vi på Kungstornen Konferens som erbjuder personlig och flexibel service, bra läge och att det är en mindre och mer personlig konferensanläggning”
Jenny Rosqvist och Torbjörn Andersson, Retorikutbildning.se

”Centrala, fräscha och ändamålsenliga lokaler för utbildningar i Stockholm! Extremt bra markservice.”
Jens Nyholm, Björn Lundén Information
”Kungstornen Konferens är en professionell och pålitlig konferensarrangör. Man kan alltid räkna med snabb och personlig service, god stämning och bra bemötande. Vi kan koncentrera oss på kursens eller konferensens innehåll i vetskap att personalen på Kungstornen Konferens tar väl hand om allt annat: lokaler, utrustning, måltider mm”
Lea, KommunLex AB
”För alla våra kurser och evenemang är Kungstornen Konferens ett självklart val sedan flera år tillbaka! Den här konferensanläggningen har lyckats att omfatta precis alla viktiga komponenter för lyckade kurser med nöjda deltagare. Ljusa och moderna lokaler som inbjuder till personliga möten, uppdaterad och välfungerande teknik, en helt fantastisk fikabuffé och bästa möjliga läge i Stockholm city! Allt detta ackompanjerat av en varm, personlig och oerhört flexibel och lösningsfokuserad service gör att våra kursdeltagare alltid ger Kungstornen Konferens högsta möjliga betyg på alla utvärderingar.”
Christine Johansson, Kognitia Psykologkonsult AB

Mat&Tilltugg

God mat och dryck är en viktig del i en lyckad konferens. För att hålla en hög kvalité på maten har vi noggrant valt leverantörer, cateringfirma och restauranger att samarbeta med.

Kaffebuffé och frukost
Hos oss finns alltid vår uppskattade kaffebuffé framdukad under hela konferensdagen. Där hittar ni kaffe, te, mineralvatten, juice, frukt, uppskuren tropisk frukt, godis och alltid mormor Gunillas berömda hembakta småkakor och kaffebröd. Till frukost kan ni välja mellan färdiga frallor med ost, skinka och fräscha grönsaker eller en härlig frukostbuffé med olika sorters bröd, pålägg, grönsaker och marmelad. Önskar ni något särskilt så ordnar vi självklart även det!

Lunch och middag
Vi har mat och dryck för alla tillfällen; snittar och mindre tilltuggsbufféer, sallader, smörgåsar, varma luncher, härliga bufféer eller trerätters middag. Välj att äta er lunch eller middag hos oss och maten dukas upp vackert i lobbyn eller välj en restaurang så hjälper vi er med att boka bord och ta in menyförslag.

Kungstornen var Europas första skyskrapor och byggdes i början av 1920 talet, ritade av Sven Wallander.

Kungstornens jämlikar fanns bara i städer som New York och Chicago.

Tornen kom att bli en viktig symbol för Kungsgatan som utvecklades till att bli en av Stockholms största trafikleder och stadens viktigaste affärsgata.