Lobby
Lobby
”Många av våra öppna utbildningar förlägger vi på Kungstornen Konferens som erbjuder personlig och flexibel service, bra läge och att det är en mindre och mer personlig konferensanläggning”
Jenny Rosqvist och Torbjörn Andersson, Retorikutbildning.se

”Centrala, fräscha och ändamålsenliga lokaler för utbildningar i Stockholm! Extremt bra markservice.”
Jens Nyholm, Björn Lundén Information
”Kungstornen Konferens är en professionell och pålitlig konferensarrangör. Man kan alltid räkna med snabb och personlig service, god stämning och bra bemötande. Vi kan koncentrera oss på kursens eller konferensens innehåll i vetskap att personalen på Kungstornen Konferens tar väl hand om allt annat: lokaler, utrustning, måltider mm”
Lea, KommunLex AB
”För alla våra kurser och evenemang är Kungstornen Konferens ett självklart val sedan flera år tillbaka! Den här konferensanläggningen har lyckats att omfatta precis alla viktiga komponenter för lyckade kurser med nöjda deltagare. Ljusa och moderna lokaler som inbjuder till personliga möten, uppdaterad och välfungerande teknik, en helt fantastisk fikabuffé och bästa möjliga läge i Stockholm city! Allt detta ackompanjerat av en varm, personlig och oerhört flexibel och lösningsfokuserad service gör att våra kursdeltagare alltid ger Kungstornen Konferens högsta möjliga betyg på alla utvärderingar.”
Christine Johansson, Kognitia Psykologkonsult AB

Lobbyn - Vårt vardagsrum

Hos oss välkomnas du av vår mysiga lobby. Här är det lätt att känna sig hemmastadd bland sköna fåtöljer, soffgruppen och doften av nybryggt kaffe.
Vi öppnar dörren till vårt vardagsrum och välkomnar er in i värmen! Vår fantastiska fikabuffé står uppdukad hela dagen och frestar med godsaker och kaffe när helst ni önskar. Vill ni starta konferensen med frukost eller vill ni kanske pausa för lunch? Vi har mat för alla tillfällen och måltiderna dukas vackert upp i lobbyn. Ståbord och sittgrupper inbjuder till mingel och passar utmärkt för alla typer av möten.
Utöver sedvanliga konferenser och möten håller våra kunder gärna både frukostmöten och utbildningar hos oss.

Kungstornen var Europas första skyskrapor och byggdes i början av 1920 talet, ritade av Sven Wallander.

Kungstornens jämlikar fanns bara i städer som New York och Chicago.

Tornen kom att bli en viktig symbol för Kungsgatan som utvecklades till att bli en av Stockholms största trafikleder och stadens viktigaste affärsgata.