Event
Event
”Många av våra öppna utbildningar förlägger vi på Kungstornen Konferens som erbjuder personlig och flexibel service, bra läge och att det är en mindre och mer personlig konferensanläggning”
Jenny Rosqvist och Torbjörn Andersson, Retorikutbildning.se

”Centrala, fräscha och ändamålsenliga lokaler för utbildningar i Stockholm! Extremt bra markservice.”
Jens Nyholm, Björn Lundén Information
”Kungstornen Konferens är en professionell och pålitlig konferensarrangör. Man kan alltid räkna med snabb och personlig service, god stämning och bra bemötande. Vi kan koncentrera oss på kursens eller konferensens innehåll i vetskap att personalen på Kungstornen Konferens tar väl hand om allt annat: lokaler, utrustning, måltider mm”
Lea, KommunLex AB
”För alla våra kurser och evenemang är Kungstornen Konferens ett självklart val sedan flera år tillbaka! Den här konferensanläggningen har lyckats att omfatta precis alla viktiga komponenter för lyckade kurser med nöjda deltagare. Ljusa och moderna lokaler som inbjuder till personliga möten, uppdaterad och välfungerande teknik, en helt fantastisk fikabuffé och bästa möjliga läge i Stockholm city! Allt detta ackompanjerat av en varm, personlig och oerhört flexibel och lösningsfokuserad service gör att våra kursdeltagare alltid ger Kungstornen Konferens högsta möjliga betyg på alla utvärderingar.”
Christine Johansson, Kognitia Psykologkonsult AB

Event

Är det dags för årets kickoff eller kundevent? Vi har stor erfarenhet och vet hur viktiga dessa event är för våra kunder. Tillsammans med er och våra samarbetspartners föreslår vi och genomför aktiviteter som blir årets höjdpunkter. Förgyll konferensen med en stämningshöjande aktivitet i våra lokaler och avsluta med mingel eller en härlig middag. Vi kan även hjälpa er med utomhusaktiviteter. Innerstaden har mycket att erbjuda – njut av Stockholms vackra arkitektur grönskande parker och härliga stadsliv. Nedan följer ett smakprov på olika aktiviteter men det finns många fler och har ni egna förslag så går det naturligtvis att ordna. Vi har aktiviteter för alla smaker och sinnen! Hör av er till oss så berättar vi mer!

 

Aktiviteter i våra lokaler

”Så ska det låta”
Utmana kollegorna i sång, gester och frågemoment i ett roligt musikquiz!

”Filmgala”
Samla ihop kollegorna och spela in reklamfilmer för ert företag som sedan blir härlig middagsunderhållning!

”På spåret”
Gillar ni frågesport? Häng med oss på en tågresa ut i världen!

”Mordet under middagen”
Ni får uppleva en spännande och rolig aktivitet samtidigt som ni äter middag, ett mord sker och det gäller för er att komma fram till vem mördaren är!

Aktiviteter utomhus

”Mästarnas mästare/ Segrarnas segrare”
Utmana dig själv och dina kollegor i grenar som Hammaren, Mörkerdart, Pinnen och Lianen. Både enskilda prestationer och lagets gemensamma poäng är viktig. Må bäste man vinna!

”Klassisk 5-kamp”
Ni väljer själva grenar beroende på om ni vill ha fart och fläkt eller lugnt och klurigt.

”Mission Stockholm”
Ta med kollegorna på ett fartfyllt uppdrag och testa era gränser i Mission Stockholm!

”Stockholmsuppdraget”
Frågepromenad i Stockholm city. Lägg upp en bra strategi så att ni hinner ta er till så många platser som möjligt – fler platser, fler poäng!

Kungstornen var Europas första skyskrapor och byggdes i början av 1920 talet, ritade av Sven Wallander.

Kungstornens jämlikar fanns bara i städer som New York och Chicago.

Tornen kom att bli en viktig symbol för Kungsgatan som utvecklades till att bli en av Stockholms största trafikleder och stadens viktigaste affärsgata.